Stomatološka ordinacija

Od prevencije i liječenja do estetskih intervencija i korekcija!

Novosti

Novosti u stomatologiji

KRUNICE I MOSTOVI OD ZIRKONA, ZIRKON KERAMIKE I PUNE KERAMIKE

Izrađujemo krunice i mostove od zirkona ili zirkon-keramike čime postižemo prirodnost i dugotrajnost zbog karakteristika samog materijala.
Prednosti su mu:
- trajnost i prirodan izgled
- apsolutno prirodan izgled
- sjaj i prozračnost kao u prirodnih zubi
- ne sadrže metale pa ne izazivaju iritacije, alergije i elektro-kemijske reakcije
- nema vidljivog ruba uz zubno meso
- osjetljivost na toplinu (toplinska provodljivost) kao i kod prirodnih zubi
- kod pripreme zuba za krunicu brušenjem se odstranjuje manje zubne mase


DENTALNA IMPLANTOLOGIJA

Nedostatak jednog ili više zubi riješava se ugradnjom implantata u kost na koji se onda stavlja krunica ili pak služi kao nosač mosta ILI STABILIZATOR PROTEZE. Implantati su izrađeni od titaniuma koji su biokompatibilni s našim organizmom.
Kandidati za ugradnju dentalnih implantanata danas su gotovo svi pacijenti bez obzira na dob, a u našoj ordinaciji ugrađuju se dva implantološka sustava koji su ujedno i svjetski trendovi (astra-tech i icx-templant).TERAPIJA LASEROM

Primjena lasera u stomatologiji ruši tabue i mijenja osnovna pravila struke!
Od nedavno u našoj ordinaciji u svakodnevnoj praksi upotrebljavamo laser za meka tkiva koji nam omogućuje skraćivanje vremena pri liječenju zubi i parodonta te dobivanje odličnih završnih rezultata.
Zahvaljujući laseru uspješno tretiramo parodontne zube i inficirane zubne vratove, egzaktno liječimo zube steriliziranjem endo kanala, uspješno zaustavljamo krvarenje sluznice i rana nakon vađenja ili implantologije. Također se pokazala velika učinkovitost pri terapiji bola temporomandibularnog zgloba, raznih neuralgija te AFTI.
Najveći trenutni vidljivi učinak lasera je izbjeljivanje zubi. Efekt izbjeljivanja je učinkovitiji od ijedne druge poznate metode i vidljiv nakon jednog tretmana.

HIJALURONSKI FILERI

Osim klasičnog zbrinjavanja karioznih zubi bijelim plombama u mogućnosti smo Vam ponuditi opskrbu zubi s inlay, onlay radovima (laboratorijski izrađeni keramički umeci) kao i keramičke ljuske na prednjim zubima.
Tretmani hijaluronskom kiselinom postali su veoma popularni u svijetu, pa tako i kod nas. Može se reći da su postali zlatni standard u anti-age njezi lica. Razlog leži u prirodnosti same hijaluronske kiseline, kao i njenom pomlađujućem utjecaju na kožu. Ona je prirodna molekula koju nalazimo u sastavu kože, u sklopu vezivnog tkiva.
Zaslužna je za rehidraciju kože jer na sebe veže molekule vode, te regeneraciju kolagena. Osim što dodavanje hijaluronske kiseline briše ili ublažava bore na licu, uljepšava konture usana ili ih blago popunjuje, ona ima i dugotrajni anti-age učinak na kožu koji traje i nakon što se HK koju smo aplicirali pod kožu razgradi jer potiče fibroblaste u našoj koži na sintezu kolagena, tj. prirodno potiče stanice kože da se ponašaju kao da su mlađe i stvaraju novi kolagen i elastin, koji su odgovorni za glatkoću i čvrstinu kože. Već od 25. godine života koža počinje polagano gubiti te sastojke, a primjena hijaluronske kiseline to spriječava. Njen efekt popunjavanja bora prosječno traje 6-12 mjeseci, ali njen učinak na spriječavanje starenja i održavanje kože lijepom traje i puno duže od toga, tako da s pravom možemo reći da HK zaustavlja starenje kože.
Preparati koje koristimo su najkvalitetniji preparati, najduže i najčešće korišteni u svijetu te neanimalnog porijekla što garantira iznimnu sigurnost preparata. Naručite se za pregled i konzultacije i rado ćemo odgovoriti na svaki Vaš upit vezan za primjenu hijaluronske kiseline kao jednog od najprirodnijih i najučestalijih anti-age tretmana lica.

Ordinacija Čeko
Disqus komentari

Stomatološka ordinacija

Stomatološka ordnacija dr. stom. Milorad Čeko
Stomatološka ordinacija Milorad Čeko, paradontologija, oralna kirurgija, ortodoncija, dječja stomatologija, protetika, rekonstruktivni estetski zahvati, krunice, mostovi, inly ljuskice, stomatološka ordinacija zagreb, zubna ordinacija zagreb

Kontakt

Prilaz Grge Antunca 4, 10000 Zagreb
Otvori kartu
tel:
+38513861266
mob:
+38598612744
mail:
ordinacija@dental-ceko.hr
web:
http://www.dental-ceko.hr/
Copyright 2018 Stomatološka ordnacija dr. stom. Milorad Čeko Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Prilaz Grge Antunca 4, 10000 Zagreb
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu